lycklig

2010-03-31, 23:49:40 / Kategori: Allmänt
Imorgon är ingen vanlig dag. Deeet är nämligen dags o sätta i mitt kära löshår. Det ska bli såå härligt. Som jag har längtat. För jag hatar längden på mitt hår nu..
Det är nämligen så att jag hade långt hår, sedan klippte jag mig i en Victoria beckham page(bob) för ca 3.5 år sedan. Jag lät sedan de växa ut och sparade ut håret igen.. när de va långt igen så klippte jag mig kort igen. Och nu har jag börjat spara igen. Men jag ska inte klippa av det nu..

Min plan är att sätta i löshår nu medans de växer ner till en snyggare längd. sen får vi se vad jag hittar på. J & jag har pratat lite om någon sorts sidecut. men vi får se hur det blir med det....

Jag lovar att lägga in före & efter bilder på håret. Så ni får se hihi.
Nu är det läggdagss. upp & jobba imorgon igen. blää, den här dagen har verkligen gått supersnabbt.

Godnatt, vi hörs imorgon från salongen <3 / E

hur man gör en hårrosett :)

2010-03-31, 13:21:50 / Kategori: Musik/Video


Se & lär :)

Puss / E


Ledig

2010-03-31, 13:16:32 / Kategori: Allmänt
Goooooddag.
Idag är det jag som är ledig, och det är såå skönt. Min jobbdag igår va helt kaos, så jag behövde den här lediga dagen. Mina planer för idag är inte så stora. ska väl försöka tvätta lite kläder, åka & tvätta bilen både in & utvändigt.( Det behövs verkligen !! ) och sedan åka o handla lite mat..

Nu ska det spelas lite hög musik och sätta på lite tvätt..
/E

tis kväll, hemma själv =)

2010-03-30, 22:41:35 / Kategori: Allmänt

Ja nu e klockan 22.20 å jag e klar med tvätten =) så drygt å tvätta kvällar!! nu ska ja njuta av min lediga kväll me lite Yogi Tea  Calming organic herb and spice influsion så gott bra kvälls tea =) annars kan ja rekomendera  om man har lingonveckan lr bara helt enkelt e svullen i kroppen"vätska"  Åkerfräken-te (märke salus) finns på hälsokosten. drick hälst utan socker å mjölk om du kan ; ) 

ÅÅÅ har lite ångest inför imorgon prata med E i telefonen för ett stund sen, hon spyde gala över hur sur å grining chefen har varit hela dagen!!! dåå vet ja ju hur han är imorgon med, som alla vet är det ju påsk till helgen tors halvdag som vi så gulligt jobbar heldag!!!! å fredag stängt å lördag klämdag som han nu vill att vi ska jobba men va fan vem klipper sig då?? å sön mån e ju röda dagar varför ha öppet lör undrar man?? Han får ångest att de e stängt så många dagar! som om ja bryr mig de e väll inte vårat fel att de är röda dagar å sveriges befolkning firar påsk?! LR?? SUCK nå  va tycker ni ??  ha ha gu va upprörd ja e får tappa upp hela badkaret med mitt calming tea? mohahaa..

I dag gick ja upp 09.00sen in i ducha snabbt! blev hemtad kl 10.00 i väg å åt frukost på ett kaffe stor latte å mummsig macka =) bästa börja på dagen, å snacka massa skit sen va ja tvungen å handla en blommig klänning så hett till våren, den gick i blå lila toner, nice. å kolla lite eftert svarta skin jumpa skor men hitta ej =( suck..  tröstade mig med att beställa lite från h&m på efter middagen. en lång klänning ochså blommig å 1part skor å en svart sommar klänning, längtar så till varmare väder..  nä mina söta läsare nu ska ja lägga upp mina trötta fötter på soffan =)  e helt full bokad imorgon, allt från avfärg till klippningar OMG!! men kul =)

pöss påer  / J


huvudvääärk

2010-03-30, 15:46:52 / Kategori: Allmänt

Heeej!
Jag har verkligen huvudvärk. målarna är här och målar och det luktar som bara den!
Idag är det ganka lugnt på salongen. vart är alla människor? vad gör alla idag?
Min kund kommer om en kvart iaf. En jätte söt tjej, undra vad vi ska hitta på idag. hoppas hon e lite modig så vi kan vara lite kreativa.

Idag fyller min syster år så ska hem snabbt efter jobbet.. Det blir lite småfirande med familjen hehe..
J är iaf ledig idag. lylloo. pratade med henne i telefon, då satt hon och beställde hem lite grejer från H&M.

JUUSTE, vi bloggade inte så mkt igår ju. men på lunchen gick ju J och jag iväg till en skoaffär i närheten av salongen. Och köpte ett varsitt par skor. Jag ett par nitklackskor. och hon ett par kängor typ till våren. Hur fina som helst! :)


Mina ser tyyp ut såhär bara att det är nitar,strass & diamanter på. Ska ha dom på lördag tror jag. kan fota då och visa hihi. I LOVE THEM!

/ E


lockar

2010-03-29, 22:21:53 / Kategori: Allmänt


Jag älskar såna här lite romantiska lockar. så otroligt fint!
Hur får man till dom då, undrar ni säkert nu.. Rulla upp håret på spolar(Ja,exakt såna tantspolar fast den lite större varianten) och kamma sedan ut lockarna. Eller locka med plattång och kamma ut lockarna ( tjocka paseer så det blir stora lockar. )

Nu läääängtar jag så mkt tills mitt löshår kommer. På torsdag, då jävlar ska det lockas!

♥ / E


MUMS

2010-03-29, 22:15:02 / Kategori: Allmänt


är det någon mer än vi som smakat denna nyhet?
muuumsigt va det..


Bloggar snabbt..

2010-03-29, 14:17:05 / Kategori: Allmänt
Lunch nu. Byggarna är här och målar så de e lite stökigt.
J & jag ska iväg till en skoaffär som ligger här i närheten snart o kolla lite skor..
Först ska vi plocka undan lite grejer så dom kan måla i personalrummet med.

Hörs senare. Puss / E

Löshår..

2010-03-29, 00:30:02 / Kategori: Allmänt


Finns det något värre än när någons löshårs fästen syns? A big big NO!


Shopping

2010-03-28, 22:00:03 / Kategori: Allmänt
Söndag = ledig dag = shopping. fick med mig lite roliga saker idag. Ett par jeans(jag är verkligen ingen jeanstjej så det är verkligen ovanligt), två tröjor,armband,klocka, en kofta och två par leggings. alltid lika kul med lite nytt i garderoben..

Snart ska jag se film med pojkvännen. Undra hur fint det är imorgon på salongen efter att byggarna varit där och stökat ner igen... Städa igen då.. hmm..

Vi bloggar imorgon från salongen.
xoxo♥ / E

underbara rosetter..

2010-03-28, 14:03:43 / Kategori: Allmänt


Okii gott folk, rosetten i alla dess former färger är en stark tränd även 2010. På kläder men även i hår, finns massa kul man kan göra =) använd sidenband runt toffsen å knyt rosett, finns att köpa på tyg-affärer, alla dess kolörer =)  klipp av dom små siden banden på tröjor ni köper på h&m å knyt en liten siden rosett på hårnålen super gulligt. När man har en dalig hår dag å har en knut!! sätt en rosett nånstans =) känns genast så hett! va kreativ =) sätt säkerhets nål så kan du fästa på väskor och skor i vår sommar varför inte på din bikini hihi.. goo wild!


för er som vill ha för alltid



lr på assisoarer



mmm gäller bara å va kreativ kör hårt! du kan alltid fråga oss om råd lr tips =)

södndags kram / J


Tiden

2010-03-28, 11:50:35 / Kategori: Allmänt
Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme? Jag som skulle vakna halv 11, blev ju halv 12 istället... suck.

lördag kväll..

2010-03-27, 23:50:13 / Kategori: Allmänt

Ja har med haft en spa kväll med min brors flickvän, midda å massa ansiktsmasker hårvård å fot spa, ett nice tips e blanda olja(oliv) med socker till en röra, sen skrubba fötterna med den! sen på med plastpåse sen strumpa över påsen så de blir varmt. Ca 30min sen ducha av dom... Så har ni bebis lena fossingar =) billigt å bra.

Nu ska vi kolla film å äta Ben & jerry.. =) hihi (fan vi glömde släka lamporna halv nio!!) gjorde nån de?? dalig man e..

puss på er..

/J

Produkttips

2010-03-27, 23:29:21 / Kategori: Hårtips



En lätt creme som ger en fantastisk glans samtidigt som den kontrollerar flygigt hår. Den ger en frisk och mjuk känsla utan att tynga ned. Låt håret självtorka för att reducera tjockleken, föna eller platta det sedan. Värmeskyddande och ultimat för att ta bort småhår som spretar. Kontrollerar alla flygiga testar och gör håret silkesmjukt, glänsande och färdigt för fest. Väck liv i dina lockar och fräscha upp dem!

Den är lätt med en smidig och mjuk konsistens. Den ger silkigt, blankt och friskt hår och kontrollerar flygigt hår.

Hårtyp: alla typer och alla längder.

Doft: Fruktig


Användning
På fuktigt handdukstorkat hår: applicera direkt på fingertopparna och fördela jämnt över håret.
Låt självtorka, föna eller platta håret.

På torrt hår: applicera en liten mängd på fingertopparna, fördela över hårtopparna för att tämja rufset och fortsätta festen!

Så står det om den när man läser om den på internet. Och det stämmer så bra så. Jag använder denna produkt varje dag efter att jag stylat mitt hår. det spelar ingen roll om jag plattar, lockar eller bara låter det självtorka. Den är ändå bäst. Jag har provat många många olika silkesdroppar, som man kan jämföra denna med lite också eftersom den sluter igen hårstrået på ett bra sätt, men inget funkar lika bra på mitt hår.
Under vintern var mitt hår väldigt elektriskt och flygit, och det här hjälpte utmärkt. Den är såå värd pengarna!

Priset ligger mellan 199-299 kr beroende på salong.
Finns endast att köpa på salong!

Onyttigt

2010-03-27, 17:15:20 / Kategori: Allmänt
Äntligen hemma. gud vilken dag det har varit. Pricken över i:et blev att det blev lite fel med bokningarna på slutet.. Börjar bli lite trött på det nu..
Vi hade som ni redan vet galet mkt att göra idag. Nu har verkligen vårrushen börjat..
Idag blev det en väldigt onyttig dag. Ballerina till lunch, och Billys panpizza till middag. jag orkar inte laga middag, e så trött!

På tal om onyttig lunch så är det vääääldigt vanligt bland frisörer att det blir så. Vi anpassar ju våran lunch efter kunderna. På vissa salonger får man kanske 10 min lunch och då slänger man bara i sig något. Jag & J stryker alltid en timme var på oss så vi får våran timme. för det har man ju rätt till!Men ibland blir det såhär också, speciellt på lördagar eftersom vi bara jobbar till 16.

Ikväll har jag inga speciella planer. Funderar på att ha en sån där ''ta-hand-om-mig-själv''. Lite inpackning, fotvård, nagelvård, ansiktsmask o lite sånt mysigt.

Titta in senare, så delar jag med mig lite info om en jätte bra produkt.

PUSSSSSS!/ E

galet va mkt...

2010-03-27, 13:50:34 / Kategori: Allmänt
Verkar som alla vill bli snygga nu när våren e här å alla tagit av sig mössorna hihihi...
har en kund nu snart ska sätta i lös hår de e roligt de!! E klipper så saxen briner ja har färgat/slingat hela dagen=) lite snabb info om vårat stressiga LÖRDAG!!!  kram på er LUNCH=ballerina kladdkaka..

/J

Rekord hittills!!!

2010-03-27, 11:44:29 / Kategori: Allmänt

Igår hade vi vårt läsarrekord hittills! SÅ kul.

Välkomna välkomna!! :)


Lördag

2010-03-27, 11:41:19 / Kategori: Allmänt
Godmorgon.
Ja, det känns fortfarande som morgon. Idag är vi alla trötta. En stor nackdel med att vara frisör är att jobba lördagar. Men å andra sidan har vi ju en ledig dag mitt i veckan! Imorgon är det iaf söndag, vilket innebär STÄNGT. woho! så skönt..

J la ju upp lite bilder igår såg jag nu. bra bra :) Den sista har jag gjort. Populärt de där med sidecuts. (rakat eller kortklippt på sidan).
Jag sitter nu och mumsar i mig ballerina KLADDKAKA. Är det inte bara föööööör god? Doppa i mjölk och det är sååå sååå god. Min kund kommer om 15 min, skönt med en liten paus.
J står uppe och slingar & färgar sin kund. hoppas hon e klar snart så hon kan komma hit o joina mig medans kunden sitter i färg.

Vi hörs senare idag. PUSS! / E


en annan för å efter bild.

2010-03-26, 22:22:55 / Kategori: Kunder

innan klipp å färg..

sen när de e färgat å lippt..


 från iveckan..


Kund från tidigare i veckan..

2010-03-26, 22:11:18 / Kategori: Kunder

Go kväll, gud så trötta ja e =/ haft så mkt på jobbet idag, inredning bygggubbar över allt! stressad chef! å mkt kunder.. phuuuu.. gick till gyme efter jobbe mohahaahaha de va ju största skämtet, ja orka träna 30min sen gav ja upp!!!

Men men nu sitter ja i soffan såå skönt =) dricker te.

Här e bilder på en kund ja hade i veckan hoppas ni gillar? 





Nå hihi cooolt va? Jag har både gjort färg å klippningen =)  ja gillar när ja har fria händer!


kram på er alla / J


Trevlig heeelg!

2010-03-26, 19:13:03 / Kategori: Allmänt
Nu är äntligen fredagen över. Vi har haft otroligt mycket att göra, därför har vi ej hunnit skriva :)

Om J orkar, så bloggar hon ikväll och lägger upp nån bild! PUUSSSS & TREVLIG HELG

Lunch lunch lunch

2010-03-26, 14:08:06 / Kategori: Allmänt
Hejsan :)
Lunch-dags nu.. Så skönt att halva dagen är över :) Härligt med freeedag. wooho!
J är iväg och köper lunch till sig. efter att hon har ätit ska jag gå bort till konditoriet och köpa våfflor till oss. Vi missade ju våffeldagen igår. Hur kunde det hända två gottegrisar?!?!

När J kommer tillbaka tänkte vi köra ett produkttips igen. Vi har tänkt köra en varje vecka. det blir väl lagom, så ni hänger med? :)

Kul att vi har fått lite läsare också. Välkomna hihi :) Berätta jätte gärna om vad ni vill höra.

Hörs senare. Puss / E

22.50

2010-03-25, 22:49:41 / Kategori: Allmänt
Herreguuud, nu är vi äntligen klara. Men vilka pinglor vi blev :) Titta in imorgon så får ni se bilderna.. hihi

Nu blir det hemgång. Godnatt!

midda på salongen med fåärg i håret =)

2010-03-25, 20:24:12 / Kategori: Allmänt
Nu mumsar vi thai rester från lunchen å lite apelsin.. men va hände me våfflan?? hihi e ju våffeldag i dag =) snyft!!  de får bli i morgon FREDAGSMYYYSSS =) Om en stund ska vi lägga toning på e`s längder sen blir de tvätt å skölj för min del, å sen massa slingor(blek) wehoooo.. och klippa till min side cut som lever sitt eget liv INTE Ok!! undra hur E klipper mig den här gången vi brukar variera. E har nu bestämt sig för att bli lång hårig "byta lag" å då e de så här förstår ni, för några veckor sen färgade vi en röd/lila slinga "effekt" så den ryker i dag tonar den svart som resten, sen nästa vecka sätter ja i lös hår =) så fint.. Kommer lägga upp bilder på ochså efter vi laggt upp lös håret =9

ni får hålla er tills i morgon med å se resultatet hihi..  kramar /J å E 

Tjejkväll hihi

2010-03-25, 18:51:30 / Kategori: Allmänt
Vi stänger om 10 min. Gissa vad som händer då? Jo vi ska nämligen stanna kvar och färga våra fuuuula utväxter. Fotar nog lite så ni får se. krammmmmmiis!

Träningspass på jobbet?

2010-03-25, 17:41:50 / Kategori: Allmänt
Godkväll.
Nu har vi inte hunnit blogga på hela dagen pga MASSA jobb. Kunder, packa upp grejer, fixa med köket, byggarna har varit här och allt har varit kaos. Min kund sitter och väntar och har tid om 5 min, hihi så jag hinner blogga lite snabbt. Vi har bärt ner MASSA kartonger till nedervåningen eftersom byggarna ska måla om där allt står nu. och det är inte lätta kartonger. nej nej, så det blev värsta träningspasset på jobbet. haha :) J och jag va helt döda efter!

Tänkte visa lite utav vårt nya kök.. hihi




Lite av köket, schampongeringsdelen och färg lagret. Allt detta låg i kartonger (det är 3 skåp till) och vi har sorterat o så jätte fint. (kommer döda någon om vi måste plocka ut allt igen) haha!

Ha de bra. Nu är det klippdags. Puss / E


muffins till håret..

2010-03-24, 22:37:34 / Kategori: Allmänt
Dom här socker söta hittar ni på en liten butik som heter Daisy dapper, den ligger på söder. www.daisydapper.com kostar runt 80kr. Jag älskar dom <3 xoxo / J

BLÄÄÄ..

2010-03-24, 18:34:30 / Kategori: Kunder
Va e grejen med finnar i nacken?? blä för att tvätta håret på den kunden, känner finnarna går sönder när man masserar!!!,(tvättar) sen när man annvänder nackmaskinen för att sätta lingerna, åå gu säger ja bara!! INTE OK!!!! tvättat mina händer några g å antibaktri gel... Jaja nu ska ja städa lite här, sen hemåt om 30min jippi. Ska dok förbi och tränna innan ja åker hem.. =) snart sommar hahaha ger alla lite ångest! pöss på er /J

Nya solglasögon

2010-03-24, 15:44:00 / Kategori: Allmänt
Se vad jag hittade på Lindex. Längtar tills dom får åka på i vårvädret. /E

tips..

2010-03-24, 13:38:59 / Kategori: Hårtips
Hej va inne på aftonbladets hemsida nu, hitta lite rolig tips på frisyrer =)  http://www.aftonbladet.se/sofismode/article6396790.ab  Stekheta stjärnfrisyrer.

Allt går å göra själv, men tänk på att dom tagit bilder när kändisar blivit fixade i håret timmar innan dom går på rödamattan! så hemma kan man göra nåt liknade men vill man ha samma ta med bild å gå till din frisör! 

Lycka till.  /J

Ons förmidda, slipdamm ner i lungorna wehoooo...

2010-03-24, 12:12:30 / Kategori: Allmänt
Hej hopp =)
Ja efter en dag ledig  nu tillbx till röran!! men de händer grejer här! fått upp en ny vägg! å lampor  å ser att E har ordnat lite i dom nya skåpen =) hihi nice. har damsugit å sopat å moppat hela förmiddan, lite bättre ser de ju ut nu. men lääängtar tills de e klart. Å de e så underbart väder i dag =) NU E NOG VÅREN HÄR VA? inge meraaa SNÖ!!!!!  Å i efter midda kommer min söta lilla pappi hit å klipper sig =) ska bli kul å se vad han säger om salongen, han har inte sett de nya köket å allt va de nu e vi fixt med här.

Blev så glad i dag när de ringde en kund, Ja sa -välkommen till ..... Å hon sa -åå  e det du som heter J jag har hört så mkt bra om dig, säg att du har en färg å klipp tid? själv klart sa ja hihii.  Kan dagen börja bättre? Hon är nu bokad hos mig nästa mån =) kul!  nä nu måste ja avrunda har en kund (herr klipp) som sitter å väntar =)

                                                                KRAM PÅ ER /J

Lunchdags

2010-03-23, 13:46:52 / Kategori: Allmänt
Hej och håååå.
Sitter just nu och äter lunch. Wok faktiskt. jag har varit duktig och tagit med mig matlåda. haha :)
Idag är J ledig, precis som vanligt på tisdagar. Tråkigt att luncha ensam ..

Imorse när jag kom till jobbet så va det ett BOMBNEDSLAG. Byggarna var här igår och fortsatte på köket. det gamla köket stod mitt i salongen och allt var bara kaos kaos kaos. Så jag tog tag i allt och städade undan allt. Nu är det rent och fint, tills som kommer nästa gång och stökar ner igen... blä.

Igår efter jobbet åkte jag förbi lite affärer. Köpte b.la. en ny mascara, lite smink borstar, nagellack (grafitgrått med glitter!!), en kofta, en tröja och en present till en kompis. Allt detta på 30 minuter i olika affärer. Lite grym är man väl?

På tal om mascaran som jag köpte, jag har aldrig provat den förut, och hann inte göra det imorse heller. Någon som har den eller har haft den som kan berätta vad du tyckte om den?


det är den här fast i cerise rosa, och böjd borste. Den heter typ false lashes volume eller nåt. Hittade ingen bild på den.. Från Maybelline :)


Skål..

2010-03-22, 18:53:00 / Kategori: Allmänt





HIPP HIPP hurra firar  vi våran
 första vecka med skumpa....
Skål min söta kollega puss
/ J


En vecka.

2010-03-22, 16:58:53 / Kategori: Allmänt

Nu har det gått en vecka sedan vi skrev vårt första inlägg. En veckas jubileum :) haha
Jag blev precis klar med min kund, slingade och klippte henne. Jätte fin blev hon :) och nöjd.
J står och jobbar nu. Hon har också en färgkund.  Skönt, tiden går ju mycket snabbare då.

Min nästa kund kommer när som helst, så jag ska väl avsluta här :)

Puss


fynd på h&m..

2010-03-22, 14:16:37 / Kategori: Hårtips




 En tripp in till söder på min lediga söndag, fikade med en kompis å så klart gick vi in en snabbis på h&m åå där lyste dom!! (köp mig) gulliga hår spännen för 29:90 i svart skin imitation =)  Finns även i jeans tyg.. men ja tyckte bäst om dom här. 

/ J


Svar på alla frågor som kommit in.

2010-03-22, 14:00:35 / Kategori: Frågor & Svar
Jag har en fråga, hur blir man av med röda pigment? Jag har tonat det lite brunaktigt (ej så mörkt) hos frisören, men det blir så himla rött! Jag vill bli av med det röda! Hur går jag till väga? Biter mycket inpackning även på det röda? Och hjälper silverschampo mot gula pigment o brunt hår?

Svar: Har du varit blond innan du färgade detta? Då måste man tyvärr färga med rött i, annars slår den bruna färgen åt grönt. Ett silverschampo kan man använda för att dämpa gula pigment. Inpackning överlag drar ju ut färgpigmenten, inte det röda. Det vi skulle rekomendera är att du går till en frisör och ber henne/honom dämpa ner det röda med en lite askigare toning. Att exprementera hemma är ingen idé, det blir oftast mörkare och slår åt grönt. Samtidigt, om man har varit blond innan så blir topparna dassigare och inte samma färg som resten. Så ta en frisör till hjälp!

Gäller detta alla lockar?!

Svar: Ja, Inte riktigt vågit hår, och inte hår som man har lockat med locktång. Men allt bra självfall fungerar den utmärkt. Lockar man håret, eller lägger upp spolar så rekomenderar vi ett bra mousse, och sedan spray för att det ska hålla!

Får jag fråga hur gammal du/ni är?

Svar: Vi är två tjejer mellan 20 och 26 år.

Varför bloggar ni anonymt?

Svar: För att vi har bestämt oss för att börja så. Vi får se hur det blir lite längre fram, men nu känns det bäst så. Bloggen blir roligare och smaskigare, samt att vi kan prata lite mer öppet om kunder m.m.

Följ oss du med :)

2010-03-21, 23:28:27 / Kategori: Allmänt

bloglovin


Våran lediga dag

2010-03-21, 23:20:32 / Kategori: Allmänt
Godkväll :)
Söndag idag, vilket innebär vår lediga dag. Vi har alltid stängt på söndagar, vilket är super skönt!
De har pågått en liten renovering på salongen under helgen, så ska bli kul och se resultatet imorgon. hihi
Men inte lika kul o städa undan efter byggarbetarna.. Jaja, det får man ta!

Föresten, ni får jätte gärna komma med frågor, och TIPS om vad ni vill att vi ska skriva om. VAD VILL JUST DU VETA?

Nu blir det snart läggdags, upp & jobba igen. Vi hörs då..

Puss / E


::::::LÖRDAG:::::::

2010-03-20, 21:33:17 / Kategori: Allmänt
ÅÅÅ äntligen lördag allihoppa =)
vi han inte skriva så mkt idag på dagen. Både ja å E va full bokade =) men ni fick ett litet produkt tips ialla fall.
Nu e ja hemma hos min bror på midda å mys, blev faster i tis <3 såå söt litet kille-knodd.. 

ha en underbar helg..

over end out / J 

Produkt tips.

2010-03-20, 12:54:13 / Kategori: Hårtips

 För bästa resultat används i torrt hår. Lockkräm med naturlig känsla, lätt kontroll
 Mjukt separerade lockar
 Bevarar lockarna 40% längre


Att användas i torrt - eller vått hår för att hålla lockarna på plats.Kramas i torrt eller vått hår .Tar bort all frissighet .Ger både stadga och glans.Tynger inte ned håret .Känns inte fett .Underbar att forma din frisyr med.Lång hållbarhet.


Dom här två krämerna är mkt bra i hopp, börja lägg i twin curl(bild nr2) i handuksblött hår, fördela krämen i handen, viktigt!! bland ihopp. använd rikligt. Låt håret soltorka lr använd difuser. om du vill definera lockarna ännu mer samt ta bort lite av den busiga kännslan. Använd även Loopy krämen. å sen redo för stan =) mkt fint i sommar för er som har lite självfall/lockit hår å vill ha en grym beach look..

båda ligger å ca 180kr
finns hos endast att köpa på salonger.

Lycka till ♥


kvälls kupp (hemlis)

2010-03-19, 17:59:42 / Kategori: Allmänt

INTE OK?!?!?! vad är det man hittar en fredagskväll i kylskåpet på jobbet?
Bajs-brustabletter. Undra vem dom tillhör? Inte är det våran iaf..
Utslagningfråga: Vem kan de vaaaaaaaaja?
1. Hustomten
X. Chefen
2. Förvirrad kund som förlagt den

Vad tror ni? Va med o gissa...



Mallar

2010-03-19, 15:18:36 / Kategori: Hårtips
Hej och hå.
Sitter och gör mallar nu. Till vad undrar säkert ni..
Jo.. Nämligen till barnfärg. Ni vet sån barnsprayfärg som alla barn får hos frisören när de har varit duktiga :)
Använder man mallar kan ju barnen få olika figurer på håret.. Hjärtan, Nike-märket, stjärnor, blommor och lite sånt.

En riktigt rolig idé faktiskt. Håller ni inte med?

/E

Lunch.....

2010-03-19, 13:26:44 / Kategori: Allmänt
ÅÅÅ så hundrig, väntar på E hon klipper, sen ska vi luncha =) Jag har gjort en fetasallad, mumms..

xoxo / J

lite kommentarer från gårdagens Trend Vision 2010.

2010-03-19, 13:23:29 / Kategori: Allmänt
Hej..

Wella kursen va mkt bra! dom levererade som förväntat, (nordiska teamet) För er som inte vet vilka dom är, ett ihoppsat team från norge,danmark,finland och sverige. + marta, team leader! hon e grym. Kan alla wellas färgen in å utan till =)de ni! Vi gillade hennes nya hårfärg, intensiv röd/koppar(ljus).. mkt inne nu =) för er som vågar.

bilderna visar lite från när dom klipper på scenen och lite förarbetade modeller som ögon godis under kvällen..

Som ni ser håller den här lite vågade tränden i sig, med undercuts,sidecuts och udda färger. så roligt =) men även nya tränder..

Techno poetry:  A continuation of the utopian consept in an embodiment that is even more evocative. Dreams are no longer just illusory vision-they come true. A little more enjoyable, escape  stress and everyday rutines.

Midnight stage: A role-play game that provides our live with extraordinary enrichment. We are actors on lif´s stage who knows not to take ourselves too seriously. what makes this life worth living is know how to enjoy it and organize its details exactly as we want to.

Nomad couture: A combination of the ideas behind intersexion and virutal life. different things come togheter to create new that transcend cultural and regional barriers. A life without limits that opens up new perspectives that go beyond our imaginations.

Nature´s goddess: A inspired by nature,transports us to a worl of mysticism and dreams. nature becomes a center pillar of our everyday. Immersing ourselves in a world of dreams and enthralled by new sense of womanhood.

Bilder från igår..

2010-03-19, 12:13:25 / Kategori: Hårtips











Super bra kurs + visning. Vitt vin, tilltugg och massa massa roliga och bra tips.
En blond färg som vi gillade väldigt mycket är den som modellen har på dom två sista bilderna. Lite varm/kall blond. Påminner om godis eller nåt. skit snygg. Och vi har receptet. hihi


Torsdag. ikväll ska vi på trend(kurs)..

2010-03-18, 14:17:53 / Kategori: Allmänt
Skönt med torsdag. Båda jobbar som vanligt, men dock tyckte J att det var okej att komma in kl 11 idag istället för kl 10. Alltid skönt med en oplanerad sovmorgon. :)
Just nu sitter vi och mumsar i oss McFlurry Lion Deluxe-glassen från McDonalds och drömmer oss bort till sommaren, för känns väldigt låångt borta.

Ikväll slutar vi vid sextiden, för att ge oss iväg på en kvällskurs på Wella. Kursen kommer att handla om olika trender som gäller 2010. Super bra ju, då har vi något att dela med oss här i bloggen senare.
Ska försöka fota & filma lite ikväll, så ni får se lite bilder.

Imorgon är det ÄNTLIGEN fredagmyyyyys. Hörs imorgon, lägger in bilderna då med.

xoxo♥ / E & J

Tisdag

2010-03-16, 18:07:55 / Kategori: Allmänt
Heejsan hoppsan!
Sitter på salongen nu, snart är det stängdags. Baraaaa 50 minuter kvar. känns super skönt, eftersom den här dagen har hållt på i evigheter.
J är ledig idag, så jag har jobbat ensam med chefen idag. han gick vid halv 5 så sen dess har jag varit ensam. tråkigt, kanske börjar prata med väggarna snart av min ensamhet. haha skämt åsido.. Tur att man har haft kunder iaf.

Jag måste bara berätta en kund idag. Okej, visst har man sett lite kvinnor med skägg, och manliga drag. Men idag klippte jag en kvinna med världens mustasch, och jag lovar. hon va kvinna. 100 %!
Väntade liksom bara på att hon skulle fråga om jag kunde trimma hennes mustasch också. Jag vet inte om grejen var att hon ville se ut som en man? För hon ville bli klippte riktigt kort också. Jaja, blev bara så chockad.

Nu har jag inga mer kunder för idag, skönt. kan jag börja städa snart, och stänga i tid för en gångs skull!
Imorgon är jag ledig, skönt skönt.

Vi hörs.

/E

Alla dessa luggar..

2010-03-15, 15:54:01 / Kategori: Hårtips



Det är kul att luggen har kommit tillbaka! Ni som är födda på 80-talet vet ju att det inte är okej med luggar som börjar bak i virveln och tar i stort sett hela frisyren. Den vill vi INTE vara med om igen..

Här är lite olika luggar som är inne just nu. Vi har den vanliga,lite taggiga raka luggen mellan ögon och ögonbryn. Super fin, klassisk och funkar till alla stilar. Den i mitten är ju lite mer vågad, är en variant av en rockabilly lugg. Super cool, lite fylligare, och en perfekt lugg för dig som har den stilen.
Sen så har vi den, som vi kallar "Jag har lugg, men ändå inte". En lite tunnare variant, lättskött och rekomenderas till dom som har rakt hår.

Det här är nåt som kommer att hålla i sig ett tag till. Luggar i alla varianter, en rolig trend att haka på när man inte vill göra en stor förändring. Så lätt att låta den växa ut till en snelugg!

Prova du också :):)

xoxo / E & J


Måndag

2010-03-15, 15:17:38 / Kategori: Allmänt

Hej!
Äntligen har vi tagit tag i detta. Alla är vi nybörjare, men vi ska göra vårt bästa ;)
Vi betämt oss för att inte prata öppet  om våra namn, de gör att våran blogg blir smaskigare me detaljer!  Här kommer ni få läsa allt från udda kunder till favoriter =) åå lite hårvård så klart. Vi e två tjejer mellan 20-26år som jobbar tillsammans på en central salong i sthlm.


Just nu e vi proppmätta från en grym avokado/feta sallad =) har en kurdisk "pop" artist i salongen låångt stripigt hår me nån lock här å där! INTE OK  men de blir ändringar hoppas vi, e ju inte nån av oss som klipper, är våran nya chef, se upp kan bli 80tal, hehe han e inte latest fashion..

Kul att vi hade en liten lunchlucka ihop, så vi kunde skriva vårt första lilla inlägg. Eftermiddagen består av massa stamkunder, som ni även lite längre fram i bloggen kommer att få höra mer om.

Det här var väl en bra början? hihi. Hörs snart igen.. / E & J

xoxo♥